Betonová dlaždice teraco 30x30x3

Betonová dlaždice teraco 30x30x3

Dlaždice povrh bíločerná. Teracová a betonová dlažba. Nákup bez rizika: dní na vrácení. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Dobrý den rád bych zakoupil.


Betonová dlaždice teraco 30x30x3

Proto se teraco dlažba umisťuje hlavně v průmyslových a společenských . Výrobek, Název, Barva, Reliéf, Cena bez DPH, Cena s DPH. Tuto vrstvu lze barvit do hmoty vhodnými barevnými pigmenty. Inzerát byl odebran z oblíbených. KčZruč nad Sázavou.


Betonová plošná teracová dlažba Tereza. Lehká, tenká a přitom pevná unikátní jednovrstvá dlaždice nové generace. Teraso,roury komín,drenážní hadice. Vyrobena moderní technologií podle jedinečných receptur. Formát 4x 4mm.


Betonová dlaždice teraco 30x30x3

Zpět na Obklady , dlažby, podlahy. Maxi betonová dlažba v imitaci dřeva. Gumové dlaždice a EPDM lité podlahy. Koupím čedičové kostky. Informace o produktu.


SF Více informací Skladem . Chodníková betonová dlažba venkovní 30x30xcm Zámková . Odolná proti působení vody a chemickým rozmrazovacím látkám Vysoká pevnost Plošná dlažba hladká STANDARD cm x cm x cm, betonová koupit. AaVjTc a{display:block}. G0iuSb:hover{text-decoration:underline}. YyVfkd{font-weight:bold}#foot. SJajHc{background:url(/images/nav_logo299.png) no-repeat;overflow:hidden;background-position:0;height:40px;display:block}.


Levná betonová dlažba www. Kód zboží: CIDTA239-ZS. DPH:3Kč; Cena bez DPH:2Kč; Původní .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu