Akusticky molitan 5cm

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Akustický molitan ihlany . Tenká a základní pěna pohlcující především nižší frekvence. Zvukové odrazy dokážou znepříjemnit akustický vjev z libých zvuků, jakými jsou hudba.


Uplatnění nalezne tato pěna jako tlumící molitan pro futrály např. Dále je také oblíbená pro vytlumení interiérů aut či počítačových sestav. Speciálně upravený molitan pro akustickou izolaci. Molitan se dá použít také jako vystýlka do kufrů.


Jeden kus má malý výřez na ro. V Liberci si můžete molitan vyzvednou přímo na naší provozovně. Tento molitan můžete umístit prakticky kdekoliv. Výška profilu cm.


Provedení - hořlavá nebo nehořlavá varianta. Predám novú akustickú penu ( molitan ), vhodnú na odhlučnenie kon. Z dôvodu rušenia skúšobne mám na predaj 50ks 100x 50x 5cm veľký. In Stock:3pieces.


Základný a veľmi obľúbený akustický panel s pyramídami, ktorý chráni pred nežiadúcimi odrazmi zvuku a slúži na korekciu priestorovej aku. Cena doručenia tohto tovaru je 90 . Mít dokonale akusticky vyváženou místnost je v podstatě nemožné a přiblížit se k. Profilovaný molitan , pre tlmenie reproskriniek, basových skriniek . STP Black Tonje samolepiaci kompaktný akustický molitan s výbornými. Příslušenství pro akustický panel. Na skladě pro E-shop. Samolepiaci tlmiaci akustický molitán 100x50x7cm.


Absorpční panel pěnový. Já v OBI našel ten akustický o tloušťce cm. Tenký molitan nebo podobný měkký . Stejné jako zde, jen s větším půdorysem, . AKUSTICKÝ PANEL - BASOTEC - 10cm, 5cm , 3cm. Penu tvorí mäkký molitan ktorý má schopnosť pohlcovať zvukovú energiu. Měkká pěna, která se používá do čalounění židlí, výplně polštářů.


Uživatelsky oblíbený a hlavně velmi univerzální molitan. Vlnky 5cm je tenký a. Lehký molitan o tloušťce mm. Vhodný jako výplň do kapsářů, nebo všude tam, kde nechcete použít vatelín, ktetrý praním ztrácí hustotu.


Kvalitní polyuretanová (PUR) pěna o střední tuhosti Polyuretanová pěna, PUR pěna, lidově molitan , je nejpoužívanější materiál k výrobě matrací či jako. Kromě toho, že pohltí celou škálu kmitočtů, které se u . Kromě molitanových desek nabízíme také molitan různých tvarů – molitanové válce, kostky či sedáky, které využijete při tvorbě. Pridať do zoznamu prianí loading.


Produkt pridaný Zobraziť zoznam.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu