Bezpecnostni list savo proti plísni

Popis produktu: Přípravek k odstranění plísní. Hledáte savo proti plísni bezpečnostní list ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor).


Bezpečnostní list. Obsahuje chlornan sodný (Sodium Hypochlorite), hydroxid sodný (Sodium Hydroxide). Savo Professional Proti plísním. Jednička na trhu v odstraňování plísní , řas a kvasinek.


Tekutý dezinfekční přípravek ve spreji účinně odstraňuje všechny druhy plísní a hub. Povrch vydezinfikuje a. Je dodáván v mechanickém rozprašovači,. SAVO proti plísním , 5ml.


Také se používá k likvidaci plísní na zdech, na dřevě, kolem kuchyňských zařízení, van, umyvadel a bazénů. Vybírjete z nabídky čistících prostředků. Přípravek je určený proti mikroskopickým vláknitým houbám, řasám, lišejníkům a má vysoké baktericidní účinky.


Používá se pro likvidaci plísní na zdech, . Tekutý přípravek ve spreji na odstranění plísní , hub, lišejníků a kvasinek v celé domácnosti s okamžitým účinkem, viditelným efektem a dezinfekčními účinky. Mohlo by Vás zajímat. Vysoce účinný dezinfekční přípravek pro odstraňování plísní , řas a kvasinek. In stock Alcosan, 5L - HS comfort s. Datum revize: Strana: ze 6. Kapalný přípravek ve spreji určený k odstranění plísní , hub, řas, lišejníků a kvasinek s. V případě zájmu o bezpečnostní list kontaktujte náš zákaznický servis.


L, Savoprotiplisnim. BEZPEČNOSTNÍ LISTY. Zboží zařazeno v kategoriích. Efektivní odstranění plísní, hub, lišejníků a kvasinek v celé domácnosti.


Použití: Stlačte bezpečnostní pojistku a současně otočte trysku rozstřikovače do. B, Stáhnout soubor . Při silném napadení postup zopakujte. Speciální přípravek ve spreji na odstranění plísní a kvasinek v koupelnách. Neředěné – minut proti plísni.


Katalogový kód: CL18. Feb My s tím bojujeme taky, vezmu na vatu savo proti plísni a potírám ty. Odstraňuje více než 9 vitálních forem mikroorganismů: bakterií, kvasinek, plísní , včetně TBC a. H 1Dezinfekce je účinná také proti koronavirům.


Speciální tekutý přípravek ve spreji na odstranění plísní a kvasinek, které se . Nov Cookies uložené tímto fórem mohou být použity pouze na této webové stránce a nepředstavují žádné bezpečnostní riziko. A proti plísni v postřikovačích atd je toho dost v bazénové chemii.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu