Alginátové otiskovací hmoty

Hlavní složkou je alginát sodný, draselný nebo trietanolamoniový. Další složky: sádra, . Elastic cromo 450g. Po slevě 16Kč. Základní cena: 16Kč.

Alginátové otisky používáme i při výrobě provizorních, fixních i snímatelných protéz. Nová balení alginátové hmoty jsou dodávána v sáčku s přiměřeným obsahem pro jeden otisk a přesnou odměrkou na vodu. Modernější alginátová hmota je . Alginátová otiskovací hmota s prodlouženou stabilitou, sníženou prašností a barevnou indikací (červená-oranžová-žlutá). Otisky je možno při optimálním.


Alligat Chroma rychle tuhnoucí 453g. Doporučujeme Nejlevnější Nejdražší Abecedně. PURE bezprašný alginátový otiskovací materiál, 500g.

Přidat do porovnání. Popis: PURE alginátový otiskovací materiál. Odlití otisku do 1hodin.


Extra Dimensional . Možnost odlití otisku až za 1h, višňová příchuť, minimální kontrakce. Velmi rychle tuhnoucí alginátová otiskovací hmota pro ortodoncii. Zobrazení Mřížka Seznam. ELASTIC CROMO 450gr.


Nová alginátová otiskovací hmota s barevnou indikací pracovních kroků a prodlouženou dobou odlití. Kč Cena bez DPH: 1Kč. A-silikonová otiskovací hmota pro ruční míchání. Prášek alginátové otiskovací hmoty před použitím dobře protřepejte!


Je snadno mísitelná, s optimální viskozitou, . Velmi přesná alginátová otiskovací hmota s barevnou indikací tuhnutí. Výborná rozměrová stabilita - umožňuje odlití ještě po dnech. Cavex Alginate Mixer II: automatického mixéru na alginátovou otiskovací hmotu !

Modrá barva, mátová příchuť. Alginátové hmoty jsou druhou skupinou pružných, otiskovacích hmot dodnes užívaných. Patří mezi nevratné ireverzibilní . RS Turbopint A alginátová otiskovací hmota.


M, leader mezinárodního trhu na poli otiskovacích hmot , je partnerem volby pro. Pracovní doba Kromopanu je delší z důvodu dokonalé přípravy materiálu. VLASTNOSTI OTISKOVACÍCH HMOT.


Biokompatibilita – otiskovací hmoty odpovídají zdravotním kritériím. ALLIGAT, ALLIGAT CHROMA. ALGINÁTOVÉ OTISKOVACÍ HMOTY. Bezprašná, rychle tuhnoucí alginátová otiskovací hmota.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu