Betonovy zákryt studniční

Kruhové betonové poklopy pro zakrytí. Zákrytová deska na studně betonová se skládá ze dvou půlek. CSB - KÓNUSY A ZÁKRYTOVÉ DESKY DN. Armovaný poklop na studnu.


Studniční poklop pr. Počet nalezených produktů: 9. Stanislav KubiczekIng. Hlavní činností firmy je výroba betonového zboží – studniční skruže, betonové roury, zákrytové desky, kanalizační šachty, betonové prsteny, dodávky betonové. Neznámá dostupnost.


KčPřejít do obchodu. Poklop betonový studniční půlený Js 800. Přidat hodnocení obchodu. Zákrytové desky slouží k uzavření studničních šachet či jako poklop na skruž s . Charakteristická pevnost betonu v tlaku na válcích fck nesmí být nižší než 40 . Používají se jako krycí desky na betonové. Dílce pro studny – betonové desky – slouží k budování studní, záchytné, vodoměrné a další šachty.


Výrobek je jednovrstvý. Dno obsahuje dle přání zákazníků otvory různých světlostí. Označení, průměr (cm), výška (cm), objem (m3), hmotnost (kg). STUDNIČNÍ SKRUŽE A ZÁKRYTOVÉ DESKY prvky z prostého betonu prvky jsou vyztuženy armaturou.


VÝHODY použití studničních skruží a zákrytových desek . Poptávábetonové výrobky Popis: - sháním studniční betonové skruže Rozměr. Popis: betonová skruž s poklopem Specifikace: vhodná pro zakrytí šachtice, . Zajišťujeme výrobu betonového zboží. Nabízíme šachtové skruže, uliční vpusti, studniční skruže a zákrytové desky, betonové roury, kanalizační poklopy i mříže . Při použití na studnu je možné dokoupit i zákrytový poklop. Prodáváme vymýané a betonové skruže. Betonový poklop slouží k zakrytí studní, šachet a podzemních jímek na vodu.


Skruž studniční pr. Tento poklop je ekologický, odolný vůči mrazu a dalším vlivům prostředí. BETONOVÉ SKRUŽE A PRSTENCE. Prodáme novou, nepoužitou studniční skruž.


Průměr 1m , výška 1m. SHOP - betonové výrobky. Zakrytí studiy betonovým dvoudílným studničním kruhovým poklopem. Prisiup ke studni volný.


Na studni je osazeno ruční čerpadlo typu. Krycí kámen, kámen do zahrady Zakrytí skruže, víka od jímky, šachty či. Plastové studniční skruže vhodné pro opravu, sanace či rekonstrukce kopaných studní.


Betonové zákrytové desky na betonové šachty se používají tam, kde z hlediska. Betonové studniční poklopy můžete použit na zakrytí jímek a vpustí . Zabýváme se výrobou stavebních prvků z betonu , studničních skruží, betonových rour a prstenů, zákrytových desek i kanalizačních šachet.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu