Cyky 3+4

Cyky 3+4

Uložit ke srovnání. UV odolný, odolný proti šíření . Měděný vodič plný 2. Obrázek je pouze ilustrační. Při požadavku na dodávku kabelu v délce . Jmenovitý průřez vodiče: mm2.


Značení žil: Barva. On Sale, Find the Best China at. Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom. Prierez vodiča, ,mm².


Prevedenie žíl, pevné, drôtové. Použití : Kabely jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném prostředí bez . Nospiediet uz attēla, lai to palielinātu. KABEL CYKY -J 3x5. Počet recenzí s hodnocením hvězdičky: 0. Kabel je určen pro pevné uložení ve . Vyberte, chcete-li filtrovat recenze s hodnocením hvězdičky.


Kč Uvedená cena je bez DPH. Silový kabel pro pevné uložení. Power cable for fixed installations. TECHNICKÁ SPECIFIKACE.


Guľatý -žilový medený CYKY kábel s prierezom žily mm² je určený pre pevný rozvod elektrickej energie v zemi alebo vo voľnom prostredí bez akéhokoľv. Dom a záhrada - Predam cyky bazár. Predám štvoržilový, medený cyky kábel, priemer drôtu je ,. Charakteristické vlastnosti tohoto kabelu jsou podobné jako u kabelů typu. CYKY , jmenovité napětí je rovněž . Control Cable - China Copper.


Izolace (PVC), žíly stočené do duše kabelu. Obal (výplňová guma). Plášť (PVC černý, odolný proti UV záření). Jūsų krepšelis yra tuščias. Zvětšit obrázky - zoom.


Cena s DPH: ,50Kč . Operation Characteristics of Renewable Energy Sources books. MADISONVL KY COAL CRESCENT COAL CENTRAL CYKY COAL MCNUTT OIL. Please select the information that is incorrect.


Můžeme doručit do: 1. HyTaT IIaBcTapT HE XaMT opIIIMH cyyTaa CyKy opIIITH 6aiiTaa XaJIeJIII9H . The scheme of the cable 1- CYKY 4BxAbstract An experimental study was . Society of Plastics Engineers. Pro pevné uložení v. Sklad Praha, skladem do -dní.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu