Epoxidová pryskyřice na beton

Skládají se ze dvou složek na bázi epoxidových pryskyřic s jemným plnivem ( sušeným křemičitým pískem). Vynikají větší mechanickou pevností než u betonu ,. Používá se pro monolitické konstrukční spoje mezi starým a čerstvým betonem , k lepení betonových prefabrikátů, lepení ocelových prvků k betonu a výplň trhlin v . Epoxidové podlahy patří mezi nejrozšířenější lité podlahy. Neslouží jen jako estetická úprava povrchu betonu , ale chrání ho i před působením . Vzniklé trhliny v betonu nebo potěru lze odstranit např. Nátěr, jako je epoxidová pryskyřice na beton , pryskyřicová podlaha na balkóně nebo pryskyřicová podlaha venkovní vás zbaví na mnoho let starostí o údržbu . Nabízí se ještě jedna oblast jeho použití, tou je transparentní ochranný nátěr potěru a betonu. Imitace betonu - omítka pro vytvoření imitace.


NÁTĚRY EPOXIDOVÉ PODLAHOVÉ. Dvousložková vodou ředitelná epoxidová samonivelační licí podlahová. K lepení kovů, skla, keramiky, porcelánu, dřeva, betonu , apod. Univerzální penetrační nátěr vhodný na beton a cem. Penetrace – zajišťují zakotvení povrchové úpravy do betonu.


Typ: dvousložková epoxidová penetrační pryskyřice , zpravidla bezrozpouštědlová. Epoxidová pryskyřice CHS-EPOXY 4(složka A) s odpovídajícím tvrdidlem. Penetraci lze nanášet na vlhké podklady, vyzrálý beton , čerstvý beton ve stáří.


Epoxidová pryskyřice na beton

Jestliže máte na betonu mastné fleky, tak je odstraňte Absorbovačem nebo Čističem na olejové skrvny. Pak podlahu vysajte od prachu. Při hodně hrubém povrchu . Víceúčelová pryskyřice i pro silové uzavření trhlin nebo otvorů, zalévání kovových spon v betonu , opravy schodišťových stupňů z betonu , kamene, umělého . Sikafloor a jako pojivo pro tekuté vyrovnávky, EP . Kompozice obsahuje . Porovnání materiálových charakteristik polymerbetonu, betonu , šedé litiny a oceli. Oblast použití: Systémový primer a pojivový můstek pod ARDEX S2-K PU pro savé a hutné podklady, jako jsou: – beton , – cementové a vápenné . Lepidlo na beton - Nejlevnější barvy laky u nás. Stěrku tvoří samonivelační epoxidová pryskyřice , zpravidla dvousložková, případně PU směs, kterou nalijete a rozetřete na podkladový beton.


Alternativou může . Pryskyřice: obyčejné (akryl, styren), reaktivní a licí. Třísložkový systém na bázi epoxidových pryskyřic s přírodním nebo barevným křemičitým pískem, pro finální úpravu betonů. Vytvrzovaný tvrdidlem polycol 5v . Uvedené ceny u vzorů jsou pro kamenný koberec pojený Epoxidovou pryskyřicí ( u těchto epoxidových koberců je nutná renovace povrchu nejpozději do let). Nízkovizkózní epoxidová pryskyřice pro podklady se zvýšenou vlhkostí. Epoxidový lak jednosložkový je roztok modifikované epoxidové pryskyřice v xylenu, sikativovaný ChS-P urychlovačem.


Není vhodný na nátěr podlah a určen pro . Můžete se setkat s pryskyřicemi epoxidovými , které jsou tvrdší,. Barrikade EP-PB je dvousložkový základní nátěr na beton o nízké viskozitě, bez. Je dvousložková, barevná epoxidová pryskyřice , bez rozpouštědla.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu