Betonovy dekl na studne

Dům a zahrada - Na studnu bazar. Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově . Armovaný poklop na studnu. Studniční poklop pr.


Výroba je možná také v barevném nebo přírodním. Cena nezahrnuje: likvidaci stávajícího poklopu. Dejte nám vědět: je-li . Vaší studni můžete ukončit nádherným detailem jakým je dekorativní skruž a poklop z . Lehký betonový poklop se používá k zakrytí studní , šachet a jímek.


Dále je vhodný k dočasnému zakrytí kanalizačních šachet na stavbách nebo konečné zakrytí . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Poklop na studni 100x7cm přiložit ke skruži. Predám betónové skruže nové vybroliaté SVK cement 4. Výrobku šachtové skruže prechodové a kruhové rozmery. Používají se jako krycí desky na betonové. Ale je to jenom dekl na vyzděnou studnu deset mm vysoký :). Znám studny z betonových skruží 1metr v průměru, hluboké i metrů a tam . Prefabetón Diviaky tradičný slovenský výrobca betónových skruží, studničných skruží a. Betónový poklop 80.


Trasporto gratuito per ordini a partire da €2Sconto del se ritiri in sede.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu