Dvousložkové vyrovnávací malty

Bez obsahu rozpouštědel. NS je dvousložková , bezrozpouštědlová, epoxidová pryskyřice pro povrchovou úpravu vodorovných konstrukcí do extrémně namáhaných prostor. Epoxidová pryskyřice je polymerní materiál syntetického původu.


Jedná se o pryskyřičné látky s více než jednou epoxidovou vazbou. K lepení skla, keramiky,porcelánu, .

VEROPAL TRANSPARENT je dvousložkový transparentní epoxidový systém vyznačující se nízkou viskozitou a pomalejším vytvrzováním za. UV stabilní epoxidová pryskyřice na zalévání s certifikátem pro styk s potravinami a pitnou vodou. Efkoresin ART UV je dvousložková transparentní . Do pryskyřice se přidává tvrdidla P 11. Pokud se kompozice po vytvrzení opakovaně omyje teplou vodou a poté roztokem kyseliny citronové, vyhovuje.


STANDARD 2-je dvousložková epoxidová pryskyřice určená pro odlévání nebo zalévání meších objemů. Tato odlévací pryskyřice je určená .

Dentacryl technický dvousložková pryskyřice. Lepidlo na dřevo 62A Soudal. S revoluční technologií a vyspělou pryskyřičnou recepturou spolu s tekutinou na opravu všech druhů skla,. Dvousložková pryskyřice na opravu skla – FixGlass. Vysokopevnostní dvousložkové epoxidové lepidlo - PRYSKYŘICE.


Křišťálová pryskyřice 300ml, dvousložková , pro výrobu imitace skla. Pryskyřice - Imituje skleněnou pastu, návod v detailu. Křišťálově čirá, průhledná, tvrdá, dvousložková polyuretanová licí pryskyřice. Složka A se smíchá se. Je extrémně odolný vůči korozi, vlivu chemikálií a abrazi.


Materiál: dvousložkové pryskyřice na . D motivů na polyesterových, PVC a metalických fólií nebo . Jako pojivo při výrobě malt pojených syntetickou pryskyřicí pro použití u silně zatěžovaných průmyslových podlah a nakládacích ramp. Vhodná pro preventivní nátěry a pro léčbu osmózy skelných vláken. Dostupnost: skladem v. Použití: Důkladně omyjte podklad.

Speciální dvousložková polyesterová pryskyřice. Opravná hmota vhodná pro vyplňování trhlin v potěrech a falešných spár, pro lepení hřebíkových lišt, kovových . Lze použít také samostatně ( zalévání) . Parametry(rozměry). Krátký popis výrobku. Mnohostranně použitelná dvousložková penetrační pryskyřice bez.


Kč od 53Kč s DPH. Gedeo od značky PEBEO je transparentní dvousložková epoxidová sada na odlévání průhledných dekorativních produktů, šperků, . Hodnotná dvousložková bezemisní epoxidová pryskyři. Co je to křišťálová pryskyřice ?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu