Batohoviny metráž

E-shop Kutil-Florenc i kamenná prodejna pro kutily, batohoviny , provaznictí, domácí potřeby a další potřeby pro kutily. Vyberte si ze široké nabídky produktů v. Těmito tlačítky podpoříte a doporučíte naše stránky ostatním uživatelům internetu. Batohoviny najdete v kategorii kočárkoviny- batohoviny. KOČÁRKOVINA- BATOHOVINA SE VZOREM Nalezli jsme produktů. Podrobný popis - batohovina -cordura s PVC zátěrem-zelené vzory.


Velmi pevná látka podobná batohovině , . Látky na batohy odesíláme do hodin. Kamenný obchod v centru Brna. S výběrem poradíme. Textilie batohovina s PVC zátěrem, cordura, khaki, látka, metráž.


Osobní odběr zdarma. KčPřejít do obchodu. Hodnocení produktu:. Nabízíme v metráži halenkoviny, kostýmové látky, džínoviny, manšestry a samety i. Sep Galanterie Balerina - Velkoobchod textilní galanterie:zipy, nitě, metráž pro ochranné pracovní oděvy, batohovina , podšívky, druky, suché zipy, . V této kategorii najdete materiály pro výrobu tašek, polstrů, taštiček, podložek, potahů, jako jsou batohovina , kočárkovina, stánkovina a jiné technické materiály. Impregnovaná látka kočárkovina, potisk zvířátka, látka, metráž cm.


Srovnejte ceny produktů. Látka na metráž : Látku si zvolíte v požadované délce. Složení: polyester . Obchodní podnik, především pro školství. Ruční práce, výtvarné práce, šachy, zahrada, didaktické hračky, pohyb, sport. Odolná pevná látka obzvlášť vhodná na venkovní použití - výborně izoluje od . Potřebujete poradit?


Doprava ZDARMA přes Zásilkovnu u objednávek už od 1. Maskovací polyesterová látka batohovina , pro zhotovování taktických maskovacích doplňků, přístřešků. Kočárkovina, oxford s potěrem, zelený ( batohovina ). Celý popis produktu . Nabízíme potištěné bavlněné látky, úplety, teplákoviny, koženky, kočárkoviny, batohoviny , minky, proševy, …. Poskytujeme vzorkovnice a bavlněnou metráž. Jediné co neperu je kočárkovina a batohovina kde to šiji na návleky na . Nánosované materiály zajistí vašim výrobkům pro volný čas, outdoor a sport špičkové užitné parametry a nevšední design. Lokalita : Brantice.


Metráž pro pracovní a ochranné oděvy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu