Betonový skruž

Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově . Zajímají Vás novinky z oblasti betonových stavebních prvků? Všechna práva vyhrazena. Výhody: - výškový formát 3 a 60cm.


Tloušťka stěny je 9 nebo 1mm.

Průměry poklopů odpovídají různým průměrům skruží. Nabízíme betonové dílce pro stavbu studny. Jednotlivé prvky jsou expedovány vždy ze závodu,.


Stupadla jsou ocelová s plastovým povlakem. Prodáváme vymýané a betonové skruže. Vymývaná skruž Rona je vhodná na výsadbu zeleně, nebo jako okrasné skruže na studnu. Při použití na studnu je .

Používají se jako krycí desky na betonové studniční skruže , případně na jiné podobné účely. Potřebujete betonovou skruž nebo troubu? V naší nabídce také naleznete komplexní dodávky betonových skruží , trub, kónusů, poklopů, prstenců a šachtových . Výroba betonového zboží a zpracování přírodního kamene.


Prefabetón Diviaky - tradičný slovenský výrobca betónových skruží , studničných skruží a poklopov. Skruže pro studny přesnějšího uložení jsou tvarovány pro spojení na péro a drážku. Kruhové betonové poklopy pro zakrytí studny nebo šachty se dodávají . Odeslat dotaz k tomuto produktu. Titul: Jméno: Příjmení:. Skruže a poklopy slouží k budování studní a šachet.


Stav: Novinka Sleva Akce Výprodej Víkendová akce. Kategorie produktů. Jen produkty skladem. Skruže jsou určeny pro stavbu jímek, retenčních nádrží , zásobníků vody apod. Kubaturu jímek je možno měnit počtem použitých skruží naskládáním na sebe, .

SKRUŽE STUDNIČNÍ jsou vyráběny v . Tato skruž je ekologická, odolná vůči mrazu a dalším vlivům prostředí. BEST Skruž betonová studna SR-F 800x250. Počet ks v balení: Barva: Zatížení: vlastnost4: vlastnost5: vlastnost6: vlastnost7: . VNITŘNÍ ROZMĚR cm. BETONOVÁ SKRUŽ - VPUSŤ. VNĚJŠÍ ROZMĚR 1cm.


PRO POKLOP O PRŮMĚRU cm. Sháníte betonové roury, poklopy, skruže ? Obraťte se na firmu Cementové zboží Tobiška - dodavatele cementového zboží nejen pro Liberecký, Středočeský, . PE stupadly v nabídce studniční betonové poklopy půlené, celé nebo se . SHOP - betonové výrobky. Výrobní program společnosti je zaměřen na dodávky betonových uličních vpustí a šachet pro odvodnění silnic, dálnic a vedení splaškové a . Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní, šachet a podzemních jímek na vodu.


Jsou prefabrikáty kruhového tvaru, dělené na dvě poloviny. Spojování se provádí pomocí .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu