Cihla váží kilo a půl cihly

Jedna cihla váží kilo a půl cihly. Odpověď je v diskusi. Doplňuji: Pro Fidela: tak nechoď na otázky v sekci Hádanky a hlavolamy. Cihla váží kilogram a půl cihly.


Jestliže je dnes neděle, jaký den bude dva dny po dni před.

Dva otcové dali svým synům peníze,jeden dal svému synovi. To bych od začátku musel předpokládat, že cihla váží dvě kila. Kolik váží jedna cihla?


Je to dobrá hříčka, rád pozoruju reakce hádajících. Není to tak snadné, jak se mnohým na první pohled zdá. Výsledek totiž není kg. Dvě cihly váží dohromady kg.

Jde to logicky i rovnici. Otázka zní: kolik kilo váží dvě cihly ? Vyřešte další logické hádanky na Ženě-in:. Otázkou je, kolik váží dvě cihly ? Vložil(a): Trixie, 17.


Správná odpověď: Čtyři kila. Máte i Vy oblíbenou . Tvůj e-mail: Děkujeme za odeslání opravy textu příkladu. V krátkém čase příklad překontrolujeme a zapracujeme . Na stole leží dvě mince, které mají dohromady hodnotu tří korun.


O jaké mince se jedná, . HÁDANKA NA SOBOTU: Když jedna cihla váží jedno kilo a půl cihly , kolik váží dvě cihly ? Pozor - výsledek není kg! Teď by to mělo být v pořádku! My sklerotici už si tak přesně nepamatujeme, nenadávejte nám, .

Logicky vzato, když půl cihly váží kilo , ta celá váží dvě kila. Ta samozřejmě váží víc, zde jen tak, ale i jinak: nedělní chvilka poezie. Kilo železa, kilo diamantů, kilo sametu nebo kilo peří?


Otec Leny má pět dcer. Danu, Hanu, Janu, Annu. Jak se jmenuje pátá? Stojíte v místnosti, ve keteré jsou tři vypínače a dveře. Dveře vedou chodbou . Zadání prosté, výsledek také, jen ne na první pohled zřejmý.


Schválně kolik to je? Takže jedna cihla váží kilo a ještě půl cihly, což vlastně je polovina, . Most unese maximálně. Stačí otevřít a budeš v obraze. Při montáži paneláku pracuje pět lidí.


Stavbyvedoucí volá: Polovička do kanceláře!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu