Bezvzduchové stříkací zařízení

Skutečné výhody ručních stříkacích zařízení Ultra je dokonalý bezvzduchový povrch, nepřekonatelná přenositelnost při dané úloze a připravenost ke stříkání . Our sprayers are designed to be . Potvrzením a používáním těchto stránek dáváte svůj souhlas s jejich použitím. Při použití této techniky klesá spotřeba ředidel. Schéma bezvzduchového stříkání - vysokotlaký systém. Strojní vybavení a zařízení lakoven. Stříkací zařízení na vyšším podvozku s pevným sáním.


Nový typ nejprodávanější pistole pro bezvzduchové stříkání. Extrémně výkonné zařízení pro bezvzduchové stříkání nátěrových hmot. Ideální pro pro vysoce viskózní. Lehké kompaktní vysokotlaké bezvzduché stříkací zařízení s technologií HEA ( nízká prašnost, vysoká kvalita nástřiku). Unikátní konstrukce s integrovanou . Elektrická bezvzduchová stříkací zařízení.


Určeno jen k profesionálnímu používání. Není schváleno k použití ve výbušném či nebezpečném prostředí. Tento postřikovací systém se skládá z kombinace kompaktní stříkací pistole s výkonným čerpadlem. Nová konstrukce bezvzduchové trysky s vysokým výkonem. Barva potom prochází malým otvorem v trysce . Díky stříkacímu zařízení s barvami nebo bezvzduchové barvy nebo s lakovací pistolí HVLP můžete v krátké době připravit.


Bezvzduchové stříkací zařízení

Vysokotlaká bezvzduchová stříkací zařízení s elektrickým nebo . Nordson je dodavatelem ručních stříkacích zařízení , automatických stříkacích zařízení. Bezvzduchový modul s pneumatickou podporou pro stříkací pistoli A7A. Vzduchem poháněné pístové zařízení využívající technologii vysokotlakého bezvzduchového stříkání nebo bezvzduchového s podporou vzduchu, zajišťující. Nabízíme prodej a servis stříkací techniky značky WAGNER.


Dále pak bezvzduchové (airless) nebo s přídavným vzduchem (aircoat), elektrostatické nebo . GRACO Striekacie zariadenie STMAX II 3PC. MAKINGTEC - profesionální airless Malování stříkací zařízení výrobců a dodavatelů v Číně. Být volný Velkoobchod kvalitní bezvzduchové stříkací na levné ceny . Mar Stlačený vzduch z kompresoru se hadicí dostane do stříkací pistole, kde. Jedná se o samostatnou stříkací pistoli bez držáku a . Automatické stříkací pistole vyrábíme ve dvou variantách - vzduchové a bezvzduchové. Zařízení je vybaveno koly pro snadnější manipulaci.


Vzduchové automatické pistole jsou určeny k povrchové úpravě . Jde o verzi HVLP s. Pneumatické uzavírací zařízení pro modely SIL a SIL 23. Airless stříkací zařízení Počet produktů: 3. Profesionální stříkací pistole včetně zařízení na externí kompresor bývají zase . AIRLESS, AIRMIX ) . Umístěte stříkací zařízení minimálně m od stříkaného předmětu v dobře větraném.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu