Drcené kamenivo sypná hmotnost

Zabýváme se autodopravou, odvozem odpadů, prodejem písků, drtí a kačírků. Při přistavení kontejneru na odpad lze dovézt písek popř. Nově zavádíme službu dovozu pytlovaného uhlí, až k Vám domů.


Písek, štěrk a kačírek. Půjčovna lešení a bednění a PREFA výrobu. Betonové kostky, silniční panely, atd.

Sklad pevných paliv, písků a kameniva Újezd u Brna. Provádí zemní a výkopové práce (otočné bagry) aj. Přistavujeme kontejnery k odvozu stavebních i jiných odpadů. Dovážíme písky, štěrky, kačírky , recykláty i suchý beton. Rozvážíme stavebniny s hydraulickou . Autodoprava a zemní práce.


Nákup a doprava sypkých materiálů: dovoz písku, štěrku a drti, dovoz. Odvoz odpadů a sutí.

AdBlue a jiné, prodej a rozvoz písků, štěrků, kačírků a jiné. Brně , kde nabízíme likvidaci stavebního odpadu k recyklaci, prodej substrátu, štěrku, písku, recyklátu a mulčovací kůry. Bohunice, Brněnské Ivanovice, Brno stře Černá Pole, Černovice, Dolní Heršpice, Dvorská,. Co všechno vám dovezeme a odvezeme. Prodej okrasných štěrků - Kačírky.


Dovezeme Vám zeminu na Vaši stavbu či zahradu. Při terénních úpravách pozemku se Vám může hodit dovoz zeminy. Naše multikáry dovezou menší i větší . Dovoz : štěrku, písku, recyklátů, betonu, zeminy, ornice, kačírku …. Dovoz písku, štěrků, kačírků , recyklátů, lomového kamene, zeminy a dalších. Jihomoravský a Olomoucký kraj – Brno , Hustopeče, Pohořelice, Mikulov, Znojmo. Areál Zemědělského družstva Újezd u Brna.


Dovoz : písků, štěrků, kačírků , zeminy, recyklátů, betonu, mulčovací . Sklopné kontejnery snadno složí materiál na požadované místo. Okrasný kačírek , mučovací kůra a zemina? Nedělejte si starosti.


Zajistíme pro vás odvoz.

Potřebujete převoz pro stavební materiál, písek či drť . DOVOZ PÍSKŮ, DRTÍ, KAMENIVA, BRIKET A PALIVOVÉHO DŘEVA NA ZAVOLÁNÍ. Pro své zákazníky poskytujeme komplexní služby dodávek kameniva a štěrkopísků. Dalším předmětem naší činnosti je výroba, doprava a čerpání betonových . Zemní a výkopové práce - prodej palivového dřeva - dovoz a prodej písku a štěrku. Dále zajistíme odvoz odpadu, stavební sutě a rozvoz stavebního materiálu.


Hledáte náhradní díly, . Využijte široký výběr našich produktů!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu