Damara pryskyřice

Damara pryskyřice

Svoji oblibu si získala zejména pro příjemnou lehkou vůni. Tato bylina je známa také pod názvy damara, damaroňová pryskyřice, damarová pryskyřice , kopál, . Měkne při teplotě °C a ve 1°C se . Naše pryskyřice je velmi světlá a tudíž ručíme za její vysokou kvalitu. Její vůně je čirá, jemně éterická a citrónová. Damara je pryskyřice ze stromů rodu damaroň.


Zahání zádumčivost, melancholii a žal, odbourává depresivní . Již po staletí se využívá v náboženských obřadech, při meditacích a léčení. Jako pryskyřice se také označují syntetické výrobky podobných vlastností. Používá se na ochranu maleb. Vytváří vysoký lesk, později poněkud žloutne.


Vyrobeno z čisté damarové pryskyřice , rozpouštěné v terpentýnu. V této kategorii naleznete přírodní pryskyřice nejrůznějšího druhu a. Jedná se o pryskyřice rostlinného původu, ale i živočišného původu. Kvalita pryskyřice damary se pozná dle světlosti barvy - čím světlejší, tím kvalitnější.


Vůně: příjemná éterická, . K pálení na uhlíku. Balení v uzavíratelném sáčku s polepkou a popiskem. RESTAURÁTORSTVÍPŘÍR.


Pryskyřice damara ze stromu zvaného dvojkřídláč se využívá zejména v Indii a jihovýchodní Asii. Zaujme vás svou čistou a jemnou vůni s citrónovými tóny. Damarová pryskyřice v kusech 500g.


Využití je jako vykuřovadlo. Kopáči pátrající železnými sondami po damarové pryskyřici , oblast v okolí Kaihu. Národní muzeum - Náprstkovo muzeum . Vykuřování dammarem přináší povznesenou náladu a radost do míst, kde se tato pryskyřice obětuje. Kategorie: BYLINY . Pryskyřice můžete vykuřovat jak v kadidelnicích, tak ve vykuřovacích píckách, což je podstatně jednodušší. Boswellia serrata (Kadidlovník pilovitý) pryskyřice 100g Boswellia serrata damara cons.


DAMAR vykuřovadlo ml. Dammar , také volal damarová guma nebo damar guma , je pryskyřice získaná z Dipterocarpaceae rodiny stromů v Indii a východní Asii , zejména těch z rodu . Pryskyřice jsou původně přírodní látky vzniklé z rostlinných balzámů odpařením. Terpentýnové laky se získávají rozpuštěním měkkých pryskyřic , např. Mnoho drahých vlasových výrobků využívá vzácné pryskyřice ve svých.


Která slova mají podobný význam jako damarové pryskyřice ? Tato zkamenělá pryskyřice, již nazýváme jantarem, čekala s komárem uvnitř milióny let, než . Roztok damarové pryskyřice v terpentýnu, který se používá jako závěrečný lak pro olejomalbu. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Patří do skupiny lakových pryskyřic. Přírodní damarová pryskyřice z jehličnatých stromů. Má vysoký lesk, dobře sytí barvu a lehce se roztírá.


Petersburg je vhodný pre ředění olejových a alkydových barev, nebo na. Složení - roztok damarové pryskyřice v pinenu nebo terpentýnu. Dvojkřídláč a mnoho dalších příbuzných druhů rostoucích v Indii a jihovýchodní Asii poskytuje pryskyřici pod názvem Damara.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu