Deska s dubovou dýhou

Deska s dubovou dýhou

Nohy: kov s práškovým nástřikem . Nízká televizní skříňka s dubovou dýhou a matně šedě lakovanými. Peřiňák, korpus z laťovky dýhované dubovou dýhou , postel, dvířka a vrchní deska z dubového dřeva, nástřik mořidlem a lakem s natur efektem. Barva: Bílo-hnědá Materiál: Konstrukce s nohami masivní dubové dřevo Korpus dřevotřísková deska povrchově upravená melaminem, s dubovou dýhou Čela . Odkládací skříňka s dubovou dýhou a masivní dubovou konstrukcí. Korpus a poličky dřevotřísková deska povrchově upravená melaminem, s dubovou dýhou. DTD dýhovaná z kolekce TREND NATUR je určená na přední plochy, korpusy a ostatní plochy.


Buk natur FRONT poskytuje dostatek možností pro použití jak. Vysoká skříňka s dubovou dýhou a matně lakovanými šedými dvířky Skandinávský design je nezaměnitelně čistý a minimalistický – kombinuje funkčnost s. Prkna jsou oddělena mezerami, které stolu dodávají ojedinělý charakter. Neobvykle praktický Caps spojuje v sobě funkci stolku a místa na skladování drobností. Elegantní kufr na kolekci IXO s vintage vzhledem vlastní výroby.


Neobvyklé praktický CAPS spojuje v sobě funkce stolku a místo pro skladování drobností. Prostor jsem osvěžil lakovaným kuchyňským ostrůvkem s vloženou dřevěnou nikou. Pracovní deska je ze skla, takže ostrůvek není opticky zatížen. Modře barvený dub, zapuštěná mramorová deska , mosazné lisované úchyty. Antonína Procházky, smrkový korpus s ořechovou, jilmovou a dubovou dýhou.


Televizní stole, korpus MDF s bílým nástřikem, vrchní deska a . Pomyslnou třešničkou na dortu je krásná žulová deska. Bílá lakovaná kuchyně s drásanou dubovou dýhou a keramickou pracovní. Jídelní stůl s dubovou dýhou a mramorem TemaHome Lago. Na objednání, doručíme 18.


Prostorná stolová deska je vyrobena z MDF v dekoru dubu, podnož je z oceli v. Tloušťka materiálu je mm. Dýhovaná dřevotřísková deska (DTD). Stolek je dostupný.


Tento materiál ve variantě s bukovou nebo dubovou dýhou používáme v podstatě tam, kde . Hexa je praktický stolek s deskou z MDF o tloušťce cm. Základna je vyrobená z kovu, lakovaného černou matnou barvou . Deska je olepená dubovou dýhou. Na výběr je také dřevěná deska z dubové a ořechové dýhy se zajímavým.


Rozkládací stůl s dubovou dýhou můžete rozložit do délky 150cm. Ve složeném stavu je stolová deska dlouhá 120cm. Líbí se vám rozkládací stůl MANA 12 . Dřevo je pokryté olejem. Stůl získává skandinávský charakter díky přírodnímu . Stůl je vyroben z masivního bukového dřeva s vyjimatelnou deskou z opakního. Je ponechán v původním stavu s drobnými oděrkami dřeva, skleněná deska má.


HPL kompaktní deska , navíc nestandardní tloušťky. Nohy a lub jsou vyrobeny z masivního dubu, zatímco stolová deska je z černé MDF s dubovou dýhou , díky čemuž je tenká a dostatečně pevná.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu