Flexi lepidlo weber na perlinku

Internetový obchod na látky dle metráže. Prevádzkovateľ stránky: Foxxy Fashion Creations s. Metráž -galanterie. Velkoobchod metráže a galanterie. Nabízíme oděvní látky.

Oděvní látky pro výrobu konfekce, společenské látky. Látky metráž za výhodné ceny. V tejto kategórii našich produktov nájdete metráž látok rôznych materiálov a farieb. Vybrať si môžete z moderných, dizajnových vzorov, v ponuke však nájdete aj . Můžete vybírat z široké palety barev a vzorů tričkovin, teplákovin, fleecu, . Textilie - velkoobchod.


LEVTEX - Veľkoobchod metrového a bytového textilu.

Zabezpečujem metráž aj z pakistanu , z číny, ale len s kvalitou minimálne porovnatelnej s českou! Podnikáte v oblasti prodeje nebo vyrábíte z textilní metráže nebo galanterie? Máte zájem o nižší ceny při odběru zboží ve větším balení? Registrujte se jako . PODMÍNKY PRO VELKOOBCHODNÍ PRODEJ : ŽL a minimální odběr 10bm od role.


Když najdete jehlu v kupce sena. Hledáte široký výběr látek od spolehlivého dodavatele? Na našem krejčovském metru měříme už desátý rok a ze všech vašich . Modrá bavlnená šatovka, denim, žlté vyšívané kvety a listy.


Zloženie šatovky 1 bavlna. Látka je príjemná na dotyk a je vhodná na. Kamenná prodejna a e-shop s metráží. Specializujeme se na prodej bavlněných, dekoračních a oděvních látek, galanterie, šicích potřeb a . Prodej metráže , úplety, teplákovina, látky na patchwork, dekorační látky,. Softcoat - umělý flauš (1).


Flauš je silná a hřejivá látka, která má vysoký podíl vlny.

Hodí se na šití kabátů,. Požadované množství metráže vepište přímo do pole košíku. Pestrobarevný a inspirativní svět látek a galanterie. U nás najdete vše, co potřebujete pro domácí i profesionální šití. Hlavní činností je dovoz úpletových materiálů a bavlněných tkanin.


V naší nabídce najdete různé druhy materiálu fleece , materiály na výrobu . Společnost vzhledem k odběrům látek se také zabývá prodejem a distribucí látek pro textilní výrobu vč. NOVINKY - LÁTKY METRÁŽ. Jedná se o sesterský obchod Batani, kde zakoupíte metráž.


Složení bavlna, elastan.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu