Cena hlinikovi plechy

Kód produktu, Název produktu, Měrná jednotka (MJ), Váha MJ, Základní cena za MJ . Nové inzeráty e-mailom. Hliníková plechová krytina hli. OHÝBANÍ PLECHŮ, CENA ZA OHYB.


Do tejto kategórie sme zaradili sortiment najpredávanejších štandartných hliníkových profilov a plechov. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hliníkový plech.

Nebo zadejte inzerát zdarma a. Inzerát byl odebran z . Dům a zahrada - Hlinikovy plech bazar. Lakovaný hliníkový plech , hliníkový plech s rozměry na míru, přířezy. Povlakové materiály hliníkových plechů bývají většinou organické. Nenalakovaný hliníkový plech bývá pokrývaný . Cena bez DPH: - Kč.


Celá platňa 2x1m, možný len osobný odber.

Zobraziť farebné varianty. Tento plech je možné zakoupit v minimálním množství tabule. Plech hliníkový , odolný proti korozi. Uložit ke srovnání.


Ponuka služieb hliníkové profily, hliníkové plechy. Elektra Reklama vie ponúkať nielen surový hliníkový profil, ale aj hotový výrobok. Plechy valcované za studena z hliníka alebo z hliníkových zliatin dodávané s povrchom bez úprav alebo lakovaným povrchom.


Pokud jste zákazníkem velkoobchodu Ferony, . Ponúkame Vám na predaj plechy vo zvitkoch ako aj v tabuliach. Vzhľadom na širokú škálu materiálov, rozmerov a farieb je pre . Nabízí hliníkové plechy a pásy, hliníkové desky, hliníkové tyče a profily,. Hledáte hlinikovy plech protiskluzovy? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Z centrálnych skladov v Bad Berleburgu a Korbussene Vám ponúkame všetky bežne . Velkoobchod - přehled skladových položek . Délka = 500mm Šířka = 500mm Tloušťka = 0. Procento volné plochy = Průměr otvoru = 1.

Svými vlastnostmi se . Speciální hliníkové profily. Desky, plechy , tyče, trubky a svitky. S rozsáhlými zásobami a vlastním servisním centrem.


Ušetríte: Bežná cena : € Vaša cena : €. HLINÍK = ALU A - Z s. Rozmer : šírka 600mm x . Bratislava, Košice, Prešov, Žilina,.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu