Ceník výkupu kulutiny

Ceník výkupu kulatin. Také máme zájem o přesílenou kulatinu všech . Výkupní ceník kulatiny. Chytáte se prodat kulatinu ? Minimální množství odkupu od m3.


Provádíme výkup již vytěženého dřeva ve všech sortimentech.

Vykupujeme převážně smrkovou kulatinu v délkách - m. Kulatina je zatříděna do kvalit přímo na odvozním místě, nebo po přejímce u odběratele. Podívejte se na ceník výkupu dřeva. Vysoké výkupní ceny, rychlé platby a slušné jednání. Nabídněte nám Vaše dřevo a my Vám obrátkou pošleme naše výkupní ceny odvozené z našeho ceníku dřeva.


KULATINA SMRK , čep pod 15cm b. RDP – výkup výhradně při odběru kulatiny. Celoročně vykupujeme kulatinu smrk a modřín pilařské jakosti III.

A, B, C v celých délkách nebo výřezech. Jedná se zejména o sušení, hoblování, výkup kulatiny od drobných vlastníků . Cenový rozsah se pohybuje podle individuální dohody. Ceny držíme již několik let stejné, u pilařské kulatiny může někdy dojít k poklesu, o tomto ovšem vždy dopředu informujeme a pokud cena kulatiny není pro . Cena pořezu kulatiny. U sušeného stavebního sortimentu šla cena kubíku . Palivové dřevo, VÝKUP KŮROVCOVÉHO DŘEVA nebo prodej stavebního a . Zatímco kvalitnější kulatinou určenou na řezivo se myslí mohutnější kmeny stromů, vlákninou se rozumí tenčí a kratší kusy nižší kvality s délkou . Dle dohody zajistíme těžbu, přiblížení a dopravu kulatiny na pilu.


Surové kmeny i KPZ 5. Zajištění těžby dřeva. Nejlepší ceny, platba v hotovosti při odběru! Pořez a výkup kulatiny. Zabýváme se i prodejem . Orientační ceny najdete v našem ceníku.


Vykoupenou dubovou kulatinu si u vás převezmeme a zároveň ji převezeme pomocí vlastní techniky a na vlastní . Námi požadovaná minimální tloušťka čepu je . LESNÍ HOSPODÁŘSTVÍ.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací – kontakty. Najdete zde cenu za truhlářské řezivo, palivo, pořez vlastní kulatiny , sušení řeziva a ostatní nabízené služby našeho . CENÍK ŘEZIVA - Pila Vimperk. Holík Václav, obchodní činnost.


Josef Sobotka pořez dřeva a výkup kulatiny kraj Vysočina Buková Nížkov. Kvalitní kulatinové výřezy dubu a buku. Pro pilařský provoz v Hostouni vykupujeme přesílenou smrkovou kulatinu v délkách 4-m, min čep. Prodám jasanovou pilařskou kulatinu cca 1m3. Vzhledem ke kapacitním možnostem pořezu na katrech a pásové pile nabízíme možnost pořezu vlastní kulatiny dle Vašich požadavků.


Výhodné ceny dohodou . Znak výkup , težba, rekultivace.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu