Dřevěné foliované panely

Tato klížená dřevěná deska se skládá z průběžných – vždy s podélnou stranou paralelně uložených – masivních latí ze stejného druhu dřeva. Desky jsou opláštěny z obou stran papírovou folií, impregnovanou . Oboustranně foliovaná deska - jedna strana s protiskluzovou úpravou, druhá strana hla. OSB desky jsou třívrstvé konstrukční desky na bázi dřeva z lisovaných plochých štěpek (převážně borovice).


Překližka protismyková-březová.

Oblasti použití: dřevostavby, zejména podlahové, . Dýhované desky vypadají jako dřevěné , protože na povrchu skutečně dřevo je a dovnitř nikdo nevidí,“ dodává. Lamino v různé kvalitě. Logo evropský fond.


Realizace FlexiSystems s. Dekorativní panely a dvířka. Právě zde najdete většinu našich fólií s dekorem dřeva – od světlých po tmavé, od domácích po . Nabídka společnosti Trachea.

Lesk, mat, věrná imitace dřeva , kamene či betonu. Novinkou v našem sortimentu jsou . Fóliovaná dvířka nabízíme ve standardních a úchytkových tvarech. Rozšířením nabídky fóliovaných dvířek jsou dětské tvary a dekorativní panely.


Jemná struktura dřeva javoru je v tomto provedení ozvláštněna lehce načervenalým odstínem. Celek je díky tomu výraznější, ačkoliv si zachovává střízlivost pro . DEKPANEL je konstrukční systém dřevostaveb z masivních šroubovaných dřevěných panelů. Stavění za použití tohoto systému se stává neustále populárnějším . Pevné a odolné plastové foliované palubky Prostavbu Nordica Decor P5jsou určené především . Vrchní desky jsou foliované různými dekory dřeva a dalšími barvami včetně metalických. Více informací o výrobních formátech, tloušťkách a dalších hodnotách . Parametr 1:foilovaná březová překližka. Kompletní specifikace.


Voděodolná překližka - Foliovaná hladká . Standartně jsou léta výplně svisle. Věrnou kopií dřevěných palubek jsou fóliované palubky Profi decor, které mají UV stabilní vrstvu a jsou věrnou imitací dřevěných materiálů.

Fasádní obkladové. Výroba vícevrstvých masivních dřevěných desek a podlahových a obkladových panelů. Výroba a prodej překližek: stavební fóliované , vodovzdorné, obalové, truhlářské, desky . Prosklené interiérové dveře Retro jsou vyrobeny z dřevěného rámu a desky HDF, která je opatřena folií Decor.


Vyklenutý panel těchto dveří je vyroben z desky . Dveře jsou zhotoveny z dřevěného lepeného borovicového rámu obloženého dvěma hladkými. Kresba na povrchu křídla je svislá, na panelech pak v závislosti na . Povrch dveří tvoří nakašírovaná fólie výběr z mnoha dřevěných dekorů. DTD nebo papírová voština v povrchové úpravě nakašírované folie v dekorech dřeva.


Dřevovláknité desky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu