Dřevo vláknité desky hobra

Klasická dřevovláknitá deska - hobra (Pavanatur) vhodná jako kročejová a tepelná izolace podlah. Výborný kročejový útlum, vysoká pevnost v tlaku a příznivá . Použití desek Hobra. Naše společnost je distributorem dřevovláknitých desek HOFATEX. Jsme schopni spolehlivě a rychle dodat jakékoliv dřevovláknité desky z nabídky společnosti .

Podlahy – hobra desky. Příslušenství, dřevovláknité. Hobra zelená mm dřevovláknité desky kročejová izolace. Hobra nebo taky dřevovláknitá deska je označení pro plošný materiál vyráběný lisováním.


Můžete ji také použít na vnitřní izolace . STEICO isorel ( hobra ) - popis. AKCE Více možností. Dřevovláknitá deska HOBRA surová.

Univerzální dřevovláknitá deska ( hobra ) pro široké použití-kročejová izolace. Deska PAVATEX Swissisolant je univerzálním materiálem dříve nazývaným hobra. Měkké dřevovláknité desky ( Hobra ). Klasická hobra , optimální kombinace pro silně zatěžované podlahy pro suché i mokré . Ať vám nic neunikne. Standardní izolační dřevovláknitá deska pro široké použití především v interiérech: - tepelná a zvuková izolace do podlah a stropů.


V současnosti společnost prodává všechny své výrobky pod obchodním názvem Steico. Hobra mm zelená podkladová dřevovláknitá deska. Nabízím zbytek Hobry 4mm,. Název vznikl zkrácením německého názvu . Proč dřevovláknité izolační desky PAVATEX? Přírodní dřevovláknitá deska Hobra je podkladový materiál pod plovoucí podlahy , zdravotně nezávadný, ekologicky čistý, tlumící kročejovou hlučnost až o dB . Desky se používají přímo pod nášlapné vrstvy vícevrstvých, parketových a laminátových jako . Tlumí prostorový hluk v místnosti u . Na materiál jsou kladeny ekologicé nároky.


Popis: izolace z recyklátu papíru a jemu příbuzných materiálů, útlum kročejové neprůzvučnosti až 25dB.

Soudržnost je zajištěna zplstnatěním dřevních vláken a jejich přirozenou lepivostí. B tlumí kročejovou hlučnost až. MDF (středně zhuštěné) a HDF (vysoce zhuštěné) desky jsou dřevovláknité desky vykazující . Desky jsou z pohledu svých vlastností multifunkčním konstrukčním prvkem, který je . Materiál nazývaný hobra je vyráběn ekologicky z lignocelulózových vláken.


Hobra desky jsou vysoce kvalitní dřevovláknité nelisované desky. Jejich soudržnost . Dostupnost, skladem. Jedná se o středně zahuštěné dřevovláknité desky v síle nebo mm,. Hobra je lisovaná dřevovláknitá deska vyráběná z dřevního odpadu a překližky.


Přírodní podkladový materiál pod dřevěné a laminátové podlahy Woodfibre. Vyniká vysokou hustotou materiálu cca .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu