Držál slunečníku do země

Součástí dodávky je víčko, které . Do horní kotvy můžete použít středový slunečník s průměrem tyče až 60cm, se dvěma . Kotvy pro zabetonování do země , trny, aj. Mobilní stojan pro slunečník LiRo, Nertes, 1kg, antracit. Kotva do země pro slunečník DOPPLER Alu Expert. Snadné použití - Otáčejte zemní kotvou svisle do země pomocí . Univerzální držák pro slunečníky a venkovní sušáky se upevňuje do země bez nutnosti betonáže.


Je vhodný pro tyče již od průměru mm až po mm. Trn do trávy BasicJe dokonalý držák na plážové slunečníky s menším prrůměrem. Zapichovací držák slunečníku z kvalitní oceli. Díky dvěma hrotům a ploše pro chodidlo jej zatlačíte pohodlně do tvrdé země. Povrchová úprava zajistí d. Kovový dlaždicový stojan na slunečník.


Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Držák slunečníku kovový do země. Každý den stovky novinek v . Praktická konstrukce, díky které držák jednoduše zapíchnete do země , vám zpříjemní pobyt na slunci. Velice bytelný celokovový držák spolehlivě udrží slunečník.


Cena za stojan včetně obalu. Má-li váš slunečník stabilní umístění, pořiďte si kovový postavec GROUND. Spodní část slouží k zabetonování do země , vrchní část je . Ke každému slunečníku nabízíme odpovídající zátěžový prvek (stojan, zátěžový kříž, zátěžové dlaždice, kotvu do země ) a zaručujeme dostupnost náhradních . V našem e-shopu naleznete široký výběr doplňků pro slunečníky - trnové stojany, nebo doplňky jako.


Rychlá a lehká montáž zašroubováním základny do země - pro průměr trubky:. Zemní vrut pro slunečník , zemní vruty pro kotvení do země , zemní šrouby, vruty do země - Krinner, Bayos i Asie. Díky zahradnímu slunečníku můžete na čerstvém vzduchu trávit více času! Slunečníky a stojany na slunečníky na prodej za super cenu koupíte online v eshopu Mobelix. Stabilní, praktické a designové slunečníky a stínící clony do zahrady, na balkón i terasu.


Kotvící tyč neboli kotva do země pro vyšší stabilitu slunečníku. Vhodné na slunečníky , ale také na sušáky na prádlo nebo pro . Ideální pro slunečníky s průměrem tyče od 3. Pro tento slunečník existuje několik možností uchycení: kovový stojan na dlaždic 40x40x5cm, uchycení do země pomocí montážní kotvy nebo plastový . Postačí vám stojan, sokl, či kotva do země. V řadě Protect naleznete nejkvalitnější slunečníky do domácností, řada Profiline nabízí produkty pro náročné . Pro náročné nabízíme také LED osvětlení pro slunečník nebo reproduktor! V ceně je i horní prodloužená dolní trubka, která se zapíchne do země. Levné půjčení stylových slunečníků , sluneční plachty na eventy či jiné firemní akce.


Stojan na slunečník - kotvení do země. Slunečník můžeme kotvit i do země , na balkon pomocí svorek anebo si nechat namontovat držák slunečníku přímo na stěnu. Lehká plastová šroubovací kotva pro upevnění slunečníků , zástěn, zahradních sprch apod. Jednoduchá montáž pomocí výklopných rukojetí.


Robusní, celokovový držák deštníku, určený pro zavrtání do země a ukotvení deštníku ve tvrdém. Otočný adaptér na přídavnou tyč ke slunečníku , či stojanu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu