Vodoodělná překližka stavební

Zvolte správný spojovací materiál. Doporučujeme stavební vruty RAPI-TEC. Překližky prodáváme pouze CELÉ KUSY - NEFORMÁTUJEME.


Dostupnost: do dnů u . Tato stavební překližka je díky folii voděodolná a je vhodná pro bednění a další konstrukce.

Stavební překližky. Jsou několikavrstvé a lepené vodovzdornými lepidly. Používají se ve stavebnictví. Typy stavebních překližek : Hladké překližky. Přestože je lepení desky vodovzdorné, překližka není určena do nechráněného venkovního prostředí.


Použití: nábytkářství, stavba schodů, hračky, stavební prvky. Vodovzdorná překližka (nebo také voděodolná překližka ) patří mezi výrobky. Některé stavební firmy vodovzdorné překližky také používají pro .

Skrýt sortiment Sortiment. V tomto roce bude průběžně rozšiřovat sklad stavebního řeziva, bude opravdu z čeho vybírat. Voděodolná překližka. Do budoucna se chystáme zařadit do naší nabídky ještě KVH- . Lepení vodovzdorné vrtev, deska je určena pro použití v . Kvalita : stavební. Jaké druhy překližek jsou k dostání a podle čeho je vybrat?


Dovozové překližky jsou vyráběny také z exotických dřevin. Tato vodovzdorná konstrukční deska je vhodná pro stavební konstrukce, bednění atd. Nebo zadejte inzerát zdarma . Parametr 1:foilovaná březová překližka.


Existují dva druhy těchto. Výrobek lze použít v suchém (EN 636-1) a vlhkém prostředí (EN 636-2). Jednotlivé vrstvy jsou vždy pootočeny o 90°.


Podle použití se rozlišují překližky truhlářské a stavební. Zobrazit dalších -produktů.

Nejprodávanější produkty. Technické informace foliovaných překližek – topolbříza. Jednorázové šalování, stavební konstrukce s. Využívají se pro šalování, stavební konstrukce s nižším namáháním nebo na . VODOVZDORNÁ PŘEKLIŽKA GABON. Nejčastěji se jedná o březové voděodolné překližky , které jsou povrchově upraveny fenolickou folií.


Vyrábějí se ve dvou variantách: překližky s oboustranně. Uvedená cena je za m2. Plocha jedné desky činí: 1m2.


Důležitou částí naší komplexní nabídky jsou truhlářské překližky : bukové, topolové, voděodolné foliované překližky a protiskluzové překližky. Betonářské desky a překližky. Ošetření hran, voděodolná barva na akrylovém základu.


Její použití usnadňuje přesné pokládání překližky a její řezání, snižuje náklady na stavební práce.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu