Výkup palet domažlická plzeň

V červenci jsme otevřeli provozovnu výkupnu použitých palet EUR v Plzni na Domažlické , které se záhy začalo říkat u závor, protože leží. EUR, která leží na dálnici Dv Mýtě mezi Plzní a Prahou. Dále nabízíme výkup a opravy palet , europalet , gitterboxů. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.


Najdete nás na adrese: Domažlická 13 Plzeň. Masarykova 54 Domažlice , Bezděkovské Předměstí. Naše firma se specializuje na výkup a prodej palet , gitterboxů a KTP boxů. Palety dodáváme použité i nové, ty jsou tepelně ošetřené a splňují platné normy.


Poskytuji služby v oblasti výkupu i prodeje gitter boxů, palet , europalet. Výkup , prodej a opravy europalet. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Nonstop výkup a prodej palet a gitterboxů.


Hotovost ihned na ruku! Využijte pronájem, výkup či prodej palet , europalet , čtvrtpalet, paletových ohrádek,. Gitterboxy a europalety. Aktuální katalog firem v kategorii Dřevěné obaly a palety Plzeňský kraj. Zajišťování prodeje a výkupu palet , palivového dříví a kulatiny.


Jindřiška Fránová - palety , peletky, brikety, autodoprava Domažlice. Firma nabízí výkup , prodej a. Provozoval tam prodej palet a teď je to spíš takové vetešnictví. Hospoda samotná je v strašném stavu,“ lituje starosta.


Majitele už navštívili i . Uspokojujeme potřeby především našich regionální odběratelů z okolí Stodu, Plzně a Domažlic. Specializujeme se hlavně na výkup a opravy palet. VÝKUP PALET - West Media. Plzeň - Skvrňany, Domažlická (U Závor). Platba za výkup palet Přeštice v hotovosti nebo on-line na účet dle domluvy.


Z důvodu stěhování nabízíme zahradní nábytek z europalet velikosti 90x100cm. Sběrna kovového odpadu Klatovy, výkup kovových odpadů. Nabízíme zasilatelské služby, prodej a výkup palet. Poptáváte výrobu ocelových palet ? Tím je Domažlická ulice v Plzni. Naše druhá pobočka se nachází na sjezdu z dálnice Dč.


Provozujeme sběrnu kovového odpadu a nabízíme výkup barevných kovů. Profesionální umělci se mohou spolehnout na širokou paletu výtvarných potřeb té nejvyšší kvality, které na regálech obchodů spolehlivě identifikují vínové obaly. Prodej a výkup palet EUR. Zabýváme se výkupem železného šrotu a barevných kovů.


Doprava a rozvoz všech stavebních materiálů včetně naložení složení hydraulickou rukou, drapákem, palet vidlemi.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu