Voděodolná deska

DYAS film - překližky vodovzdorné s povrchovou úpravou. Z obou stran jsou . Podle rozsahu dovolených vad a podle jakosti opracování vnějších ploch ( překližovaček) se překližky třídí do čtyř jakostních tříd. Kvalita lepení splňuje . Udávaná cena je za 1m2.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů voděodolná překližka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Bočnice a překližky na přívěsné vozíky. Seřadit podle: Důležitost.


Na střechy jen s vodotěsnou izolací z asfaltových pásů (bez tepelné izolace) však. Jednotlivé dýhy jsou na . Osobní odběr zdarma.

KčPřejít do obchodu. Voděodolná překližka vyniká rozměrovou a tvarovou stálostí a oproti jiným typům navíc odolává vlhkosti. Tři a více vrstev loupaných dýh z ní činí truhlářskou . Skrýt sortiment Sortiment. Vodovzdorná mnohovrstvá deska bez povrchové úpravy. Parametr 1:foilovaná březová překližka.


Kompletní specifikace. Přestože je lepení desky vodovzdorné, překližka není určena do nechráněného venkovního prostředí. VODOVZDORNÁ PŘEKLIŽKA - akce. Při odběru 10ks překližek = SLEVA ! Hledáte kvalitní překližky v Ostravě?


Překližky jsou kompozitní desky vyrobené ze tří . A navíc ještě nejlevnější překližky ? Navštivte naši prodejnu, nebo vybírejte z pohodlí domova na našem eshopu. Protiskluzové překližky.

Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do . Kč 94Kč s DPH. Výrobek tvoří voděodolná překližka s okrasnou dýhou. Objednat je možné jednostranně i oboustranně pohledové překližky. Povrch překližky se může barevně . Scháním voděvzdornou překližkou o minimálním rozměu 1x8. Dvoupolicový vozík - police vodovzdorná překližka.


Majakplus - zámky,trezory,kování. Materiál foliovaná voděvzdorná překližka. Zvýšená odolnost proti vlhkosti a tím i stálost a trvanlivost materiálu.


Březová překližka vodovzdorná foliovaná. WBP - vodovzdorně lepená.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu