Voděodolna překližka

Voděodolná překližka skladem všechny formáty. Objednejte ihne dodání po celé ČR nebo vyzvedněte na našich prodejnách zdarma. Dostupné na prodejnách. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny.


Vodovzdorná překližka s folií.

Tato stavební překližka je díky folii voděodolná a je vhodná pro bednění a další konstrukce. Je pevná, voděodolná a lehká. Nejčastěji máme v nabídce voděodolné desky z břízy, ale k dostání jsou také překližky ze smrku nebo borovice. Díky různým rozměrům si můžete vybrat . Protiskluzové překližky. Parametr 1:foilovaná březová překližka.


Kompletní specifikace.

Více informací o překližkách naleznete ZDE. Scháním voděvzdornou překližkou o minimálním rozměu 1xcm. Přestože je lepení desky vodovzdorné, překližka není určena do nechráněného venkovního prostředí. Jedná se o speciální překližky jako například překližky na ohýbání, dýhované překližky (krájenou dýhou), které nevedeme v našem skladovém programu a . Jádro překližek je vyráběno z listnatých nebo jehličnatých dřevin (např. bříza, borovice, topol). Překližka foliovaná protiskluz buk I. Tyto překližky jsou opatřeny zpravidla z obou stran fenolickou folií, . Jsou vyráběny jako velkoplošné desky o rozměrech m × m. V nábytkářském průmyslu se používají na velké rovné plochy, jako např.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů voděodolná překližka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Hledáte kvalitní překližky v Ostravě? A navíc ještě nejlevnější překližky ? Navštivte naši prodejnu, nebo vybírejte z pohodlí domova na našem eshopu.


Truhlářské bukové překližky. Použití: při výrobě .

Výrobek tvoří voděodolná překližka s okrasnou dýhou. Objednat je možné jednostranně i oboustranně pohledové překližky. Povrch překližky se může barevně . Nejčastěji se jedná o březové voděodolné překližky , které jsou povrchově upraveny fenolickou folií. Vyrábějí se ve dvou variantách: překližky s oboustranně.


Uvedená cena je za 1ks. Prodej ojetých přívěsů za příznivé ceny. Servis a náhradní díly v e-shopu. Dále se překližky využívají jako polotovar pro frézování a . Tento web používá ke správnému fungování a analýze návštěvnosti soubory cookies.


Po poskytnutí souhlasu může web ze stejných důvodů také . FOLIOVANÉ (AUTOMOBILNÍ) Jsou vodovzdorné překližky , vyrobené z listnatých a jehličnatých dřevin, povrchově upravené fenolickou fólií. Přípustné jsou všechny výrobní vady, pokud nesnižují pevnostní vlastnosti překližky. Suky jsou přípustné v neomezeném množství o průměru max. Vyzkoušejte si jejich skvělé vlastnosti sami.


DYAS film - překližky vodovzdorné s povrchovou úpravou. Z obou stran jsou .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu