Vodotěsna překližka

Vodovzdorná překližka s folií. Tato stavební překližka je díky folii voděodolná a je vhodná pro bednění a další konstrukce. Dostupné na prodejnách. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny.


Osobní odběr zdarma.

KčPřejít do obchodu. Voděodolná překližka vyniká rozměrovou a tvarovou stálostí a oproti jiným typům navíc odolává vlhkosti. Tři a více vrstev loupaných dýh z ní činí truhlářskou . Skrýt sortiment Sortiment. Parametr 1:foilovaná březová překližka. Kompletní specifikace.


Přestože je lepení desky vodovzdorné, překližka není určena do nechráněného venkovního prostředí. VODOVZDORNÁ PŘEKLIŽKA - akce.

Při odběru 10ks překližek = SLEVA ! Hledáte kvalitní překližky v Ostravě? A navíc ještě nejlevnější překližky ? Navštivte naši prodejnu, nebo vybírejte z pohodlí domova na našem eshopu. Protiskluzové překližky. Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do . Překližka však není zcela voděodolná.


Kč 94Kč s DPH. Výrobek tvoří voděodolná překližka s okrasnou dýhou. Objednat je možné jednostranně i oboustranně pohledové překližky. Povrch překližky se může barevně . Scháním voděvzdornou překližkou o minimálním rozměu 1x8. Dvoupolicový vozík - police vodovzdorná překližka.


Majakplus - zámky,trezory,kování. Materiál foliovaná voděvzdorná překližka. Jedná se o nejodolnější materiál z naší nabídky.


Zvýšená odolnost proti vlhkosti a tím i stálost a trvanlivost materiálu.

Březová překližka vodovzdorná foliovaná. WBP - vodovzdorně lepená. Plošinový žebřík - plošina m, vodovzdorná překližka.


Zboží není v naší nabídce Zboží . Stavební překližka foliovaná, vodovzdorná topolová sklad Kopřivnice. Díky tomuto křížovému lepení jsou u překližek odstraněny některé nežádoucí . Ráj dřeva provozuje . Mnohaleté zkušenosti ve výrobě oceli a hliníku a její využití pro budovu. TOPTRADE hladítko překližka , voděodolná 120x240x12mmxxx.


Pro nákup je nutné se registrovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu