Vymývaná skruž na studnu

Udělejte ze své studny esteticky působivý doplněk celé vaší zahrady! Vyrábíme vymývané skruže a vymývané poklopy. Skruže se používají na výsadbu zeleně, nebo jako okrasné skruže na studnu.


Poklop se dodává vcelku, nebo . Vymývaná skruž Rona je vhodná na výsadbu zeleně, nebo jako okrasné skruže na studnu. Při použití na studnu je možné dokoupit i zákrytový poklop.

Sortiment betónových skruží. Betónové skruže sú určené na výstavbu studne. Vymývaná betónová skruž sa používa ako posledná, ktorej vzhľad skrášli . Použitíslouží k budování studní , záchytných, vodoměrných a další šachetSpecifikaceprvek. Skruž vymývaná dekorativní Ø120cm výška 60cm doprava zdarma.


Osobní odběr zdarma. Poptávám dokončení prací a vybavení vrtané studny. Kraft-Kalis Copyright . Kruhové betonové poklopy pro zakrytí .

Zásilka obsahuje: 1ks skruž betonová vymývaná povrch říční kámen oblázek. SKRUŽ STUDNY VYMÝVANÁ pr. Tyto dělené skruže nejsou na studny konstrukčně vůbec vhodné, protože po. UVEDENÁ CENA PLATÍ POUZE PRO OSOBNÍ ODBĚR Z VÝROBNÍHO ZÁVODU ! PRO INDIVIDUÁLNÍ KALKULACI DOPRAVY NÁS, PROSÍM, KONTAKTUJTE.


Skruž má vnitřní průměr 100cm a výšku 60cm, Venkovní průměr skruže je 110cm. Studny a vsaky dešťové vody jsou ekologickým řešením na celý život. Představuje bezpečné zakrytí studny , kryt je pevný a odolný a jeho konstrukce také zamezuje znečištění studny dešťovou vodou a veškerými povrchovými . Reference vznikla z poptávky: Dobrý den, potřebovali bychom vyměnit horni skruž a poklop kopané studně a jeji vyčištěni. Materiál beton, nebo vymývaný beton. Bianco, Nero, Rimini.


Vesta Balík zákrytová deska na studnu. Výrobky z vymývaného betonu jsou vhodným doplňkem ke všem typům dlažeb, povrch. Neestetické skruže z prostého betonu mohou jen těžko konkurovat. Efekt může podtrhnout obsypání nadzemní části studny valounky.


Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu , žumpu, ČOV, jímku nebo jinou. Slouží jako středová část šachty, kde jednotlivé prvky se skládají na sebe do požadované výšky . Tyto vymývané skruže se používají na výsadbu zeleně, nebo jako okrasné . Skruže pro studny přesnějšího uložení jsou tvarovány pro spojení na péro a drážku.

Sú vhodné na šachty, studne. Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet. Betonové skruže pomáhají ve studni odolávat vysokým tlakům zeminy. Popis produktu: Vibrovaný betonový prvek s povrchem vymývaného oblázku barvy .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu