Žulové desky ceník

Profil 4–hran dutý. Koupím jekl (jäkl) a L profil. Lemovací profil L jakl. Materiál: oceľ bez povrchovej úpravy. Hliník ostatný (kusy, plechy, profil , mastné vodiče).


Žulové desky ceník

Popis: NIE JE K DISPOZÍCII PRI INTERNETOVOM PREDAJI, PREDÁVA SA IBA V KAMENNEJ PREDAJNI. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Dostupné na predajniach.


Joklový profil 40x20x2mm bez povrchovej úpravy, čierne železo. Cena produktu tohto typu tovaru sa zvykne meniť v závislosti od ceny ocele na svetovom trhu. Názov: Oceľový profil LNP rovnoramenný tvar L 30x30mm 3mm dlžka 6m.


Žulové desky ceník

Záruka: mesiacov. Drôt s okom rebrovaný FI L =2m. Tento profil se používá při výrobě regálů. Uložit ke srovnání. Zobraziť viacZobraziť menej.


Shu sahifani tarjima qilish OCELOVÉ NOSIČE PRŮŘEZU IPE. Katalogové tabulky pro přepočet hmotnosti na měrnou jednotku. L profil ALU strieborný elox 40x40xmm, m rating (0) Ešte nebolo. Zrušit všechny filtry. Název, Jednotka, Cena bez DPH, DPH.


Dveřní profil L 70x34x55x m, 1Kč, 1Kč. Bratislava, Košice, Prešov, Žilina, Banská Bystrica, Trnava, Nitra,. HLINÍKOVÉ PROFILY kliknite na profil.


Cena platí pri osobnom odbere na predajni. Pri preprave kuriérom je limit pre zásielku metre, preto. Jakl čtvercový průřez 10x10x1. I 10 S235JR, 3 13Kč. I 12 S235JR, 11 . Tyče L Jakost: S23 S27 S355.


Cena v eshope môže byť odlišná od ceny na predajni. Uvedené ceny jsou v Kč bez DPH! ELEZNÝ ŠROT – kontaminovaný (znečistený), 0 ELEKTROODPAD – chladničky, domáce spotrebiče,. Fe triesky, rafinácia ROXOR v klbkách,ROXOR z drvicky Cena dla cistoty a mnozstva.


AL rafinacia, ISO profil. Ocelový pozinkovaný profil. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu