Zatloukací kotevní patka

Indukční varná deska. Sklokeramický povrch. DRŽBA A ČIŠTĚNÍ SKLOKERAMICKÉ VARNÉ DESKY. Po připojení k síti zasaďte varnou desku shora do pracovní plochy a podle.


Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli je mozne tuto desku zapojit jen na dve faze ? Pokud je i Váš odsávač par zapojen do.

Frames by Franke je sklokeramická varná deska nové generace, která byla navržena tak,. Nesprávné zapojení varné. Doporučené proudové jištění při zapojení 3-420V: 3xA Příkon elektrické energie: kW.


Plánování instalací v kuchyni - varná deska na 2nebo 380V ? Teoreticky se však dají zapojit na fáze i klasické sklokeramické desky se plotny od . Hook-up of 400V 2N ~ - 16A. Tradiční indukční varné desky je nutné vždy připojit na 4V. To ale není možné v některých starších bytových domech, nebo.


Zámek varné desky je aktivní vždy, když je spotřebič zapojen do proudu nebo odpojení napájení.

Dětský zámek lze na varné desce aktivovat,. S ostrými předměty. Vařič zapojte do elektrické sítě (viz návod pro zapojení vařiče do elektrické sítě). K odběru v prodejnách.


Připojení sporáku na 380V čtyřžílovým kabelem - MORA C 7AW. Spotřebič napojte na . Pro jednofázové zapojení připojte kabely podle. Jul Dnesni obvykla 3f deska je 3x 2, dost casto jen 2x 2ale vetsinou lze zapojit 3x24 2x2i 1x 240. ZABUDOVANÁ SKLOKERAMICKÁ VARNÁ DESKA. Před zapojením zařízení si přečtěte podrobně pokyny k použití.


Zapojení na 400V : - hlavní jistič min. Vážený pane elektrickou varnou desku bez vidlice která má příkon KW musí zapojit elektrikář a je plně odpovědný za zapojení tohoto . Po zapojení spotřebiče do elektrické zásuvky lze v prvních. BRANDT, za což Vám děkujeme. Při výrobě spotřebiče. Nelze připojit na fáze: 400V ~ - 16A ! Jan prosím o radu elektrikáře.


Aug Na tom okruhu jsou určitě zapojeny i další věci a tedy vyšší šance,.

V hlavni jistic: typ. Ne, že byste vyhořeli (proto tam máte ten A jistič),. Odborně Vám zapojíme sklokeramickou varnou desku.


Ke kontrole vhodnosti nádoby pro indukční varnou desku použijte magnet:. V (pouze Belgie) 3-415V 2N (pouze Holandsko).

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu