Žebříkové výtahy geda bazar

Stavební výtahy - inzerce. Vybírejte z inzerátů. Stroje - Geda bazar. Sestava střešního výtahu 14m obsahuje: Základní díl 2m, žebříkový. GEDA 2Standard 15m.


Použité žebříkové díly 250kg,délka 2m. Máme skladem více kusů. Dostupnost zboží: na skladě. Universální výtah - dočasná zařízeníIdeálná pro stavbu lešení a řemeslné práceVelmi lehká klec - jen kgJednoduché . Expedice do pracovních dnů.


Kromě toho může být výtah doplněn různě dlouhými žebříkovými díly, a aby se nedotýkalo lano žebříkové konstrukce, tak lze doobjednat také vodící rolnu lana. Prodám nový, ani jednou použitý střešní výtah geda fixlift 25 který se. Pokud hledáte ojeté stroje značky kladkostroje a stavební výtahy , kontaktujte přímo prodejce značky.


Koronavirus - pomoc druhým Roušky Respirátor Respirátor kn9 n95 . Geda a pojízdné pracovní plošiny Lehmann. Prodej, pronájem a servis omítací a dopravní techniky, stavebních výtahů , pump na beton a další specializované techniky. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů výtah.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerát byl odebran z oblíbených. Navštivte nás v Karlových Varech a naši odborníci Vám pomohou s výběrem toho nejlepšího výtahu.


Bazar strojů, https://www.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Přepočet tuna na m3

Přepočet dřeva z kubíků na metry

Ceny stavebních prací bez materiálu